Praktische informatie

Tijden

Maandag 20:00 – 21:00
Donderdag 19:30-20:30

Locatie

Sporthal Elderveld
Breezandpad 13
6843 JM, Arnhem

Tarieven

10-rittenkaart: € 50,- (€ 5,- per les) / 12 weken geldig
Losse les: € 7,50

Voor wie?

Iedereen kan met de lessen van ZUMBA Explosion meedoen! De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen. De lessen die worden aangeboden door ZUMBA Explosion zijn voor iedereen vanaf 16 jaar.

Voor deelname aan de les heb je geen basiskennis van dansen of fitness nodig. Je druk maken over het al dan niet kunnen volgen van de bewegingen hoeft dus niet! In de ZUMBA-les kun je geen fouten maken en de bewegingen zullen regelmatig worden herhaald.

Ben je jonger dan 16 jaar maar wil je toch ZUMBA doen? Neem dan contact op via het contactformulier en informeer naar onze toekomstige mogelijkheden.

Kledingadvies

Het is vooral in je eigen belang dat je lekker zittende kleding draagt tijdens het sporten. Je kunt gewone sportkleding aantrekken.

De schoenen zijn erg belangrijk, kies daarom voor (sport)schoenen met een goede demping, zoals bijvoorbeeld aerobic-schoenen of dans-sneakers. Hardloopschoenen zijn ongeschikt vanwege het profiel en omdat ze zijn gemaakt voor voorwaartse beweging. Wanneer je serieus op zoek bent naar goede schoenen, kijk eens aan de onderkant van een schoen of er een rondje/draaipunt op zit, deze dansen het fijnst tijdens ZUMBA lessen.

Wat moet je verder meenemen?

  • Je schoenen, trek ze pas aan als je op de locatie aanwezig bent! Zorg er dus voor dat je binnensportschoenen hebt.
  • Een handdoek…
  • …en water of sportdrank, je zult het absoluut nodig hebben!

Proefles

Wil je een keer gratis en geheel vrijblijvend deelnemen aan een ZUMBA-les van ZUMBA Explosion? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging van je gratis deelname.

Top