De instructrice

Danique is op 13-jarige leeftijd begonnen met stijldansen. Na twee jaar braaf clublessen te hebben gevold in beide disciplines (ballroom en latin), is ze overgestapt naar individueel latin wedstrijddansen. De afgelopen negen jaar is zij hierin actief geweest.

In 2010 heeft Danique zich al eens eerder gecertificeerd als ZUMBA-instructrice. Een jaar later kreeg ze een fantastisch aanbod uit Mexico om daar te gaan werken als animator in spel- en dansactiviteiten. In goed overleg met haar ZUMBA-leden in Amsterdam is Danique toen voor een half jaar naar Mexico vertrokken.

Sinds 2013 danst Danique weer actief mee op de wedstrijdvloer, dit keer als lid van de formatietak van DSV Dance Explosion. Daarnaast staat ze wekelijks met een niet te missen enthousiasme voor haar gezellige ZUMBA-groep!

Danique zoekt haar uitdagingen in het combineren van dans. Ze zal met veel liefde Arnhem en omstreken gaan voorzien van een lekkere work-out op fijne muziek! Aan je conditie werken én fun hebben, dat is namelijk het allerbelangrijkste. Zo kun je de lessen van ZUMBA Explosion dan ook het best omschrijven. Danique’s motto? “Ditch the workout, join the party!”

certificaat1

Top