De trainers

Hallo allemaal,

Mijn naam is Hem Spilker en ik ben één van de trainers van het standaard formatieteam van DSV Dance Explosion. Ik ben zelf begonnen met dansen in Haarlem, alweer heel wat jaartjes geleden. Na mijn dansschooltijd ben ik bij het formatieteam Moving Action terecht gekomen. Hier heb ik als formatiedanser heel wat moois mee mogen maken.

Naast formatie heb ik ook individueel standaard, latin en 10-dans gedaan. Op dit moment houd ik me voornamelijk bezig met standaard en showdance – én richt ik me op het lesgeven aan studenten en natuurlijk het trainen van dit leuke formatieteam.

Tot snel!

Groetjes, Hem

 

Hallo allemaal,

Ik ben Leonie Borneman en ik draai inmiddels ook alweer heel wat jaren mee in de danswereld. Naast standaard en latin heb ik ook een poos formatie gedanst, wat ik altijd erg leuk vond! In die tijd heb ik veel geleerd, dingen die ik later ook heb kunnen toepassen in de showdance. Dat lijkt eigenlijk heel veel op formatie, alleen dans je dan in een miniteam ;-).

Nu ben ik aan het werk als trainer van het DSV Dance Explosion standaardteam. Een supergezellig team dat hard wil werken en zich op alle gebieden wil ontwikkelen!

Liefs, Leonie

Top